Menu

De ontdekkingen van de Traveling Dutchman

Oriento is geïnspireerd op het gehele continent Azië. Alle diverse culturen, smaken en de Aziatische identiteit verenigen zich in Oriento. Het is een kunst om gerechten zoals een Thaise beefsalade of Tom Kha Kai soep af te slaan. Maar ook herkenbare gerechten als de Thaise kip curry is heerlijk, zeker met een subtiele Nederlandse invloed. Verder is de Haw Mok een echte aanrader. Dit is een typisch Cambodjaans gerecht met gele curry. Geïnspireerd op de Crab Market, een van de meest indrukwekkende plekken op aarde. Hier geniet men van diverse vissoorten en natuurlijk de meest verse krab die er te vinden is.

Ervaar de unieke ‘Asian Inspired Cuisine' met Nederlandse twist, alleen bij Oriento! 

The Journey

The journey is een culinaire verrassingsreis die u mee neemt langs verschillende Aziatische landen. Het menu is om te delen en komt in het midden op tafel zodat u er samen van kunt genieten.

Deze unieke beleving is als geen ander te ervaren als bij Oriento. Laat u verrassen met een speciaal uitgekozen menu door onze specialisten op het gebied van Aziatisch geïnspireerde gerechten met een Nederlandse twist. Bij Oriento is er een breed scala aan culinaire gerechten te vinden, zo zijn er gerechten voor de liefhebbers van iets pittig, tot gerechten waar de wat meer zoete smaak centraal staat. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor The Journey, kunt u aangeven wat u minder lekker vindt, dan houden we hier rekening mee. Onze chef gaat direct voor u aan de slag zodat u een avond beleefd die u nooit meer vergeet.

Mocht u last hebben van bepaalde allergieën of heeft u dieetwensen? Geef dit aan bij onze medewerkers. Zo kunnen we hier rekening mee houden en zorgen we voor een onvergetelijke tijd.

De beste wafel van Nederland

Op 10 januari 2018 is Thomas Rijsbergen bekroond met de prijs, ‘Lekkerste Wafel’ van Nederland tijdens de Horecava in de RAI. De jury heeft de Kokoswafel met een stracciatella parfait, cremeux van kokos, gel van tropisch fruit en een mascarpone crème met Malibu van Oriento uitgeroepen tot de beste van alle deelnemers. Reserveer snel uw tafel om deze culinaire verwennerij te ervaren.

rectangle

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m zondag

12:00 tot 22:00

ETEN & DRINKEN

Bekijk hier het menu

CHEF’S FAVORITES

Kokoswafel, bestempeld tot beste wafel van 2018!

Probeer eens een Aziatisch biertje!

Naast een goede keuken met Aziatische invloeden heeft Oriento ook de mogelijkheid om aan tafel, of aan de bar, gezellig een drankje te nuttigen. Zo heeft Oriento een uitgebreide kaart met veel goede wijnen, een bieren en cocktails. Naast traditionele bieren van Nederlandse en Belgische afkomst heeft Oriento ook Aziatische bieren. Zo hebben we de Singha uit Thailiand, IKI beer uit Japan en de Tsingtao uit China, voor ieder wat wils.

Ook heeft Oriento Aziatisch geïnspireerde cocktails, zoals de Travelers Discoveries. Deze heeft een verfrissende smaak met gember, gin, sereh (citroengras) en ginger ale. Kortom een heerlijk drankje bij tropische temperaturen tijdens uw reis bij Oriento. Geniet van een tweestrijd tussen smaak en zicht met een Rising Sun terwijl u de zon langzaam de zee in ziet zakken. Een heerlijke cocktail die u een onbeschrijfelijk gevoel van warmte bezorgd.