Over ons

Bij Oriento ontvangen wij u graag voor diners ter gelegenheid van verschillende gelegenheden. Komt u met een zakelijk gezelschap of privé dan staat het team van Oriento voor u klaar. U heeft de mogelijkheid om gezellig samen te eten en de mooiste Aziatische gerechten met Nederlandse invloed te delen. Gelegen in Hotel van Oranje aan de prachtige boulevard van Noordwijk met een direct zicht op het strand wat nog geen 20 meter verderop begint.

De Hotels van Oranje beschikken over het prestigieuze Green Globe gold certificaat; dit is een wereldwijd erkend certificeringprogramma op het gebied van duurzaamheid voor de reis- en gastvrijheidsindustrie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een zeer belangrijk onderdeel voor Oriento.

Het concept van Oriento is gebaseerd op de Traveling Dutchman. Geïnspireerd door de Aziatisch keuken maar ook met Nederlandse tinten is er een menu opgesteld waar de twee werelden samen komen. Dit is terug te vinden in alle gerechten, typisch Aziatisch heerlijkheden met een Nederlandse twist.

Uiteraard bereiden wij graag in samenwerking met u al uw dinerwensen voor en kunnen wij hierbij de beste wijnen selecteren. De wijnkelder van Oriento bevat meerdere parels waarvan slechts enkele flessen beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er prachtige klassiekers als de Meursault, Pouilly Fuisse, Amarone della Valpolicella en de Chasagne Montrachet. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot het proeven van verschillende Aziatische bieren en Aziatisch georiënteerde cocktails.

Voor groepen vanaf 10 personen verzoeken wij u direct contact op te nemen via events@hotelsvanoranje.nl of telefonisch via +31 (0) 71 367 68 69

cocktail-over-ons-oriento-0