Team

Ruben en zijn team verwelkomen u graag bij Oriento, waar service en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. De gerechten met verse ingrediënten worden met liefde voor u bereidt en aan tafel geserveerd. Als Restaurant Manager organiseert Ruben uw perfecte avond uit of een heerlijke lunch.

Het team van 25 medewerkers staat voor u klaar vanaf 12:00 in de middag tot 22:00 in de avond waarbij de passie en service vooraan staan. Zij zorgen onder leiding van Ruben voor de perfecte ervaring die u van Oriento mag verwachten. 

In de keuken van Oriento vindt u een goede afwisseling van Aziatische en Nederlandse koks die een mooi balans vinden tussen de Aziatische en de Nederlandse cuisine. Een team van 18 man die samen hun ervaringen uitdelen om het menu altijd te verbeteren en vernieuwen.

Onze chef, John van Zijl, is met meer dan 20 jaar ervaring bij top restaurants, het hoofd van de keukenbrigade. Zijn invloed is duidelijk aanwezig in de keuken van Oriento. Met de tegenhang van de Aziatische geuren zorgt John voor de Nederlandse invloed. Maar niet alleen de Nederlandse invloed en expertise is aanwezig, ook de Aziatische kookkunsten zijn goed vertegenwoordigd.

Zo heeft onze Vietnamese kok James Nguyen een speciale werkvergunning wegens het Wokakkoord om zijn Aziatische kunsten met zijn collega’s te delen. Dit akkoord is ooit ontstaan om Aziaten de mogelijkheid te bieden om hun kookkunsten te delen met de Nederlandse markt. Oriento heeft James speciaal uit Vietnam gehaald, dit is zelfs in Vietnam in het nieuws geweest.

rectangle

Onderdeel zijn van ons team?

Bekijk de vacatures