Traveling Dutchman

Wellicht heeft u van hem gehoord: de Traveling Dutchman. Maar wie is deze persoon en wat is zijn verhaal?

Jaren geleden is de Traveling Dutchman op pad gestuurd om wereldwijd inspiratie op te doen en heeft hij zijn hart verloren aan de Aziatische keuken. Om zijn passie voor het Aziatische eten te delen met de rest van Nederland, is hij in 2016 terug naar Nederland gekomen om zijn ‘Oriento’ te openen. 

“One of the great things about traveling is discovering amazing food”

“Tijdens mijn reizen door Azië heb ik vele mooie bestemmingen mogen bezoeken waar ik van de ene verbazing in de andere viel. In elk land, met zijn eigen normen en waarden, werd ik warm ontvangen en stond gastvrijheid centraal. Hierdoor kon ik zorgeloos genieten van alle nieuwe kruiden, geuren en smaken. De mooiste herinneringen heb ik overgehouden aan deze reis waarbij grenzen vervagen tussen natuur en cultuur en genieten van de kleine dingen centraal staat. Laat u meenemen in mijn reis en ontdek de magie van een ‘Asian Inspired Cuisine’ waar u uiteraard ook mijn Nederlandse roots proeft.”

Oriento neemt u mee naar bijvoorbeeld Thailand, waar ik, geholpen door de locals, mijn weg vond naar restaurant ‘Face’. Dit restaurant is één van Bangkoks meest gelauwerde restaurants. Na 3 uur zoeken, in tropische temperaturen belandde ik in een oase van rust, waar ik direct geraakt werd door de meest fantastische geuren en aroma’s van curry, teriyaki en vis. Ik was op slag verliefd!

In het vervolg van mijn reis genoot ik van de geur aan verse ingrediënten, kruidencombinaties en verschillende manieren van bereiding. Elk land uniek, apart, maar toch ook bekend. Ik hoop dat u net als ik kunt genieten van alle Oosterse smaaksensaties, sfeer en gastvrijheid. Dat is hoe mijn Oriento moet zijn!”

Eetsmakelijk alvast en tot snel!

Traveling Dutchman

Chúc bạn ăn ngon miệng!

Elke waanzinnige herinnering die de Traveling Dutchman heeft opgedaan in heel Azië is terug te vinden in ons unieke concept: The Journey van Oriento. In zijn onvergetelijke tijd in Azië heeft de Traveling Dutchman diverse ontdekkingen gedaan op het gebied van de culinaire wereld, die terug te vinden zijn in Oriento. Wat is een betere plek dan aan, het door National Geographic uitgeroepen tot een van de 21 prachtigste stranden ter wereld dit te ervaren.

traveling-dutchman-map