Zakelijk

Bij Oriento is het mogelijk om zakelijk te komen lunchen en dineren met groepen tot 200 personen. Wanneer u klaar bent met vergaderen, wat mogelijk is in één van de meeting- en boardrooms bij Hotel van Oranje en u zoekt een vernieuwend restaurant om te dineren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met snelle wifi en de mogelijkheid om aan tafel te werken biedt Oriento de mogelijkheid om de laatste onderwerpen na te bespreken, of juist succesvolle meetings te vieren. Maar ook voor een diner voorafgaand aan een poolparty bij Hotel van Oranje is een van de opties om uw avond volledig aan te vullen. Voor de lekkerste Aziatisch geïnspireerde gerechten met een Nederlandse twist komt u naar Oriento! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze eventmanagers.

Neem contact op
zakelijk-content-1

Evenementen

Bent u op zoek naar een stijlvolle locatie voor uw verjaardagfeest, jubileum of iets anders te vieren? Bij ons is dat mogelijk. Als u met uw familie en/of vrienden lekker uitgebreid wilt eten op het terras aan de boulevard om uw verjaardag of jubileum te vieren, dan verzorgen wij deze mooie avond. U heeft de mogelijk om met onze eventmanagers de avond te bespreken om Oriento in te richten hoe u wilt. 

De ruimte maar ook de gerechten kunnen in overleg aangepast worden, alles is naar eigen wensen in te richten. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze eventmanagers.

Neem contact op
zakelijk-evenementen

Groepen

Oriento biedt de mogelijkheid om met groepen tot 200 personen uitgebreid te lunchen en te dineren. Wij hebben veel ervaring met het bedienen van grote groepen en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Mocht u zich met u groep culinair laten verrassen, dan is The Journey wellicht een passende oplossing voor u en uw groep.

Wanneer u de keuze maakt voor The Journey dan gaat u met uw hele gezelschap op reis vol smaakvolle herinneringen van de Traveling Dutchman. Mocht de voorkeur toch meer liggen bij een wat meer traditionele manier van dineren. Dan is het uiteraard mogelijk om à la carte te dineren en/of te lunchen.

Neem contact op
zakelijk-groepen

Vergaderen

Een goede vergadering is essentieel en zorgt voor een efficiënte verloop van zaken. Bij Oriento is het dan ook mogelijk om in een bruisende omgeving met uw collega’s tot een besluit te komen, onder het genot van een breed scala aan dranken en gerechten. Ook is het mogelijk om een voorkeur aan te geven waar u specifiek zou willen zitten met uw team. Graag bespreken we met u hoe uw ideale vergadering eruit zou moeten zien.

Wegens de verschillende mogelijke opstellingen kan dit voor grote en kleinere groepen. Bijna alles is mogelijk bij ons aan de kust gelegen Aziatisch geïnspireerde Oriento met een Nederlandse twist. In de gezellige ruimte van het restaurant kunt u rustig vergaderen zonder gestoord te worden maar toch met service wanneer deze gewenst wordt. 

Neem contact op
oriento-vergadering